Nieuw – Colad introduceert hoogwaardige lijmen!

    Levertijd:3-5 dagen maximaal
Bestel
  • Beschrijving

NU leverbaar kijk onder kitten en lijmen

Colad introduceert een nieuw assortiment duurzame lijmen op basis van de nieuwste lijmtechnologie. Het assortiment bestaat uit oplossingen voor kunststofreparatie, glasreparatie, het afdichten/lijmen van naden en voor het repareren van panelen. De lijmen zijn sneldrogend, sterk, schuurbaar en overspuitbaar. Alles voor een snelle en doeltreffende reparatie!

Assortiment Colad hoogwaardige lijmen

Colad biedt eenvoudig te gebruiken lijmen voor kunststofreparatie, glasreparatie, het afdichten/lijmen van naden en voor het repareren van metalen en aluminium panelen. Selecteer snel het juiste product via de gebruiksvriendelijke 4 kleuren productetikettering. Kies het reparatieproces met de bijbehorende kleur en pictogram.

Kunststofreparatie:
Krachtige structurele 2-componenten (PU) lijm voor een snelle en sterke hechting. Verkrijgbaar in droogtijden van 30 seconden, 1.5 minuten, 3.5 minuten en 5 minuten. Voor snelle cosmetische reparaties tot grotere reparaties zoals verlijmen en vullen van middelgrote scheuren en gaten.

Glasreparatie:
Perfect geschikt voor het verlijmen van voorruiten aan de carrosserie. MS Polymeer van hoge kwaliteit, 1 component. Permanent elastisch, zeer hoge initiële hechting en hoge kleefkracht.

Naden-Kitten:
Hoogwaardige MS Polymeer voor afdichten en lijmen. Bijvoorbeeld voor carrosseriedelen. Uitstekende vuleigenschappen. Voor een sterke, flexibele en duurzame reparatie. Verlijmt veel materialen. Verkrijgbaar in zwart, grijs en wit.

Paneelreparatie:
2-componenten epoxylijm voor verlijming van metaal en metaal composieten. Vervang bijvoorbeeld zijpanelen en deurpanelen. Extra lange verwerkingstijd, met corrosiebescherming, kan worden gebruikt op blank metaal.

Het assortiment omvat verschillende accessoires als primers, reinigingsmiddelen, spuitmondjes, pneumatische en handmatige kitpistolen. Nu op voorraad. Kijk voor meer informatie, video’s, voordelen en mogelijkheden op adhesives.colad.co. Download daar ook de catalogus en de toepassingsposter.